Pages Navigation Menu

Laurentius haalt lopers Avondvierdaagse binnen

(Vrijdag 9 juni) In de week van 5 juni vond de jaarlijkse Avondvierdaagse in Voorschoten plaats. Traditiegetrouw verzorgde zowel Jong Laurentius als de Drumfanfare voor een muzikale afsluiting van dit grootse evenement in Voorschoten.

Door het slechte weer op de eerste dag van de avondvierdaagse, werd de eerste dag afgelast en werd de avondvierdaagse dus eigenlijk een avond driedaagse. Ondanks het slechte weer aan het begin van de week was het vrijdag prachtig weer voor de laatste avond lopen. Alle Voorschotense basisscholen namen deel aan dit drukbezochte evenement. Op vrijdagavond waren zowel de Drumfanfare als Jong Laurentius aan het eind van de route aanwezig om alle lopers feestelijk te onthalen, elk orkest zittend op een plek net voor de finish. De beide orkesten lieten hun repertoire aan alle wachtende ouders en finishende kinderen horen, en dit werd dan ook gewaardeerd met luid applaus.

Het optreden tijdens de avondvierdaagse was de start van het trainingsweekend van de Drumfanfare voor het WMC op zondag 9 juli.