Pages Navigation Menu

Voorschotense muziek tijdens Picknickconcert

 

Na de afgelopen 3 succesvolle edities, zal Muziekvereniging Laurentius ook dit jaar weer een picknickconcert organiseren. Het picknickconcert wordt dit jaar gehouden op zondag 10 september in het Burgemeester Berkhoutpark in Voorschoten.

Neem uw kleedje mee voor een gezellige middag, een lunch is ter plekke te koop, en kom luisteren naar een zeer gevarieerd programma. Dit is uitlopend van een optreden van het concertorkest, de swingende en herkenbare showmuziek van Jong Laurentius en tot slot het prachtige repertoire van Drumfanfare Laurentius. Daarnaast zal ook Harmonie Voorschoten tijdens deze middag een gastoptreden verzorgen. Op deze manier kunt u ervaren dat er muziek gemaakt kan worden op alle leeftijden. Het concert vindt plaats op het grasveld op de hoek van de Elstlaan en de Prins Bernhardlaan in het Burgemeester Berkhoutpark, van 13.00 – 15:00 uur op zondag 10 september, toegang gratis!

Voor degene die al wat ouder zijn is er de mogelijkheid om op maandagavond tijdens de repetitie te komen kijken. Ook zonder muziekervaring bent u welkom om kennis te maken met de muziek.