Pages Navigation Menu

When Prince Becomes King schittert in Hoek van Holland!

(zaterdag 10 juni) Op de tweede zaterdag van juni stond er weer een taptoe op het programma voor de Drumfanfare, ditmaal in Hoek van Holland. De taptoe werd georganiseerd ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum van de plaatselijke muziekvereniging ‘Rotterdam aan Zee’

Na het optreden op vrijdagavond tijdens de avondvierdaagse in Voorschoten was het zaterdagochtend weer vroeg dag voor de leden van de Drumfanfare. Naast de taptoe op zaterdagavond was dit namelijk ook het trainingsweekend voor de Drumfanfare. Na een lange dag van repeteren in het warme zonnetje vertrok de Drumfanfare naar Hoek van Holland voor een streetparade en daarna de taptoe. Overdag is er hard gewerkt aan de show When Prince Becomes King en dat was duidelijk te zien tijdens de taptoe. Er werd een zeer verdienstelijke show neergezet en deze werd met zeer veel applaus door de ruim duizend toeschouwers beloond! Met de collega orkesten Haaglanden uit Pijnacker, Da Capo Lisse, gast orkest ‘Rotterdam aan Zee’ en Adest Musica uit Sassenheim was het programma goed gevuld.

Na een gezamenlijke finale konden we voldaan en moe terugreizen naar Voorschoten om de volgende ochtend weer te starten aan de tweede repetitiedag onder een zeer warm zonnetje! De stappen richting het WMC zijn gezet!