Donateurs

Uw financiële steun is onontbeerlijk.
Muziekvereniging Laurentius is een vereniging met meerdere orkesten “die op straat te bewonderen zijn” met mars- en showoptredens. Ook hebben wij een eigen muziekopleiding. Onze instrumenten, uniformen, dirigenten/instructeurs, muziekdocenten enz. brengen jaarlijks flinke kosten met zich mee. Uiteraard staan daar diverse bronnen van inkomsten tegenover, waarbij de leden op verschillende manieren zelf de grootste inbreng hebben. Wij proberen ieder jaar een positief resultaat te behalen op onze begroting zodat wij kunnen reserveren voor kosten op langere termijn (denk aan vervanging instrumenten en uniformen).
De financiële steun van donateurs is ieder jaar weer een belangrijke inkomstenbron om bij te dragen aan dat positieve resultaat. Door uw steun kunnen wij reserveren, kunnen we wat extra’s doen voor onze jeugdleden (van levensbelang voor ons voortbestaan op lange termijn) en kunnen wij bijvoorbeeld de kosten dragen voor deelname aan concoursen en het WMC (waar nooit inkomsten tegenover staan). Naast donateur worden, is het ook mogelijk om (als bedrijf of als particulier) lid te worden van onze club van 100!

Wat bieden wij U?
Als donateur heeft u keuze uit drie pakketten, namelijk pakket Brons (€12,50), Zilver (€25,-) of Goud (€50,-). De keuze van het pakket bepaalt de tegenprestatie van onze vereniging, zoals te zien is in onderstaande afbeelding. Aan u de keuze!

Donateur worden?
Waardeert U wat wij doen en wilt u ons steunen? Vul dan onderstaand formulier in en steun Muziekvereniging Laurentius Voorschoten als donateur. Na het verzenden van het onderstaande formulier nemen wij spoedig contact met u op! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via donateursmlv@gmail.com.