Drumfanfare Laurentius presenteert nieuwe show ‘Just Say Hello’!

Vanaf 2019 zal Drumfanfare Laurentius een nieuwe show presenteren: ‘Just Say Hello’! Na de vorige succesvolle show presenteert de Drumfanfare haar nieuwe show rondom het thema “communicatie”.

Communicatie gaat tegenwoordig sneller dan ooit te voren, en contact en communiceren wordt in het huidige tijdperk van sociale media steeds belangrijker. Met bekende muziek over “communiceren” presenteert ‘Just Say Hello’ de verschillende facetten van communicatie in een aansprekende taptoeshow. Er bestaan vele verschillende vormen van contact en communiceren: zowel verbale communicatie, zoals telefoneren en met elkaar spreken, maar ook non-verbale communicatie zoals lichaamstaal.

Een spetterende choreografie met verrassende gimmicks en figuraties, in combinatie met bekende popnummers, zoals Carly Rae Jepsen met ‘Call Me Maybe’, Adele met ‘Hello’, Donna Summer met ‘On the Radio’, en uiteraard kan Rene Froger met ‘Just Say Hello’ niet ontbreken. De muziek is gearrangeerd door dirigent Matthijs Kruik, de choreografie is geschreven door Martijn van der Werf.

Een swingend 11 minuten durend spektakel, nieuw op de taptoevelden te zien. Zegt Drumfanfare Laurentius ‘hallo’ tegen jou in 2019?

Voor boekingen, kijk op www.laurentiusvoorschoten.nl/contact