Algemene Muzikale Vorming

Regelmatig start er een nieuwe AMV-groep bij Laurentius voor 8 tot 11-jarige jongens en meisjes, de Algemene Muzikale Vorming. Deze AMV lessen vormen de basis voor de opleiding waarbij de leerlingen uiteindelijk gaan meespelen in het jeugdorkest van Laurentius: Jong Laurentius. Deze 15 AMV lessen van ongeveer 1 uur worden in groepsverband gegeven in ons verenigingsgebouw aan de A. van Leeuwenhoekkade.

Deze AMV lessen bieden wij ook aan via het “Music Kids” project dat wij jaarlijks op de diverse basisscholen in Voorschoten uitvoeren.
Tijdens de AMV lessen worden jongens en meisjes de beginselen van muziek, ritme en muzieknoten bijgebracht. Na 10 AMV lessen kiest men voor een instrument, zoals fluit, trompet, saxofoon of trommel en gaat men in de 11e t/m 15e AMV les ook individuele muzieklessen volgen.

Voor deze AMV wordt uw kind “aspirant lid” van de vereniging tegen een speciaal tarief (eerste 3 AMV lessen gratis, en de AMV lessen 4 t/m 15 tegen een gereduceerde prijs, 5 individuele lessen op het instrument van keuze voor de halve prijs, en 5 of 6 maanden lidmaatschap voor de halve prijs).
U kunt zich op elk moment van het jaar voor de AMV aanmelden bij Polien van der Krogt 071- 561 39 12 of via info@laurentiusvoorschoten.nl

Hebt U zelf ook zin om muziek te (leren) maken en bent u (iets of veel) ouder dan 11 jaar, schroom niet om toch contact op te nemen om samen naar de mogelijkheden te kijken. Muziek maken geeft, zoals u tijdens een optreden van een van de orkesten van Laurentius kunt merken, een extra dimensie aan een hobby. Ook als u geen ambitie heeft om bij een lopend orkest te spelen, kunt u bij ons terecht! Inmiddels hebben wij het Concert Orkest waar u bij kunt spelen, klik hier voor meer informatie.