Pages Navigation Menu

Sfeervolle en drukke Taptoe Vlaggetjesdag

(zaterdag 17 juni) Op zaterdag 17 juni was het tijd voor Taptoe Vlaggetjesdag! Een bloedhete dag én de laatste taptoe voor het WMC op zondag 9 juli!

Na een korte streetparade richting het taptoeterrein bleek al snel dat het inmiddels bloedheet was geworden. Het was gezellig druk in de haven van Scheveningen en veel mensen hadden inmiddels het taptoeterrein gevonden. Drumfanfare Laurentius was aan de beurt na Showkorps Duindorp. Er werd een zeer overtuigende en verdienstelijke show neergezet voor het massaal aanwezige publiek. De show werd dan ook met een zeer luid applaus beloond! Na de shows van de andere orkesten was het tijd voor een lange en warme finale met onder andere de gezamenlijke stukken Synergia March en Highland Cathedral (in samenwerking met de pipers van de The Hage Highland Pipe Band).

De leden gingen na een warme dag moe maar voldaan terug naar Voorschoten. De laatste taptoe voor het WMC zit er nu op en de komende weken worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet! Op vrijdagavond 7 juli om 20:15 speelt Drumfanfare Laurentius nog één maal de show When Prince Becomes King voor publiek tijdens de generale repetitie op de hockeyvelden van Forescate in Voorschoten. U bent van harte welkom!

Foto’s (Credits: Marco van der Borg (Korpsmuziek) en Dick van der Meide):