Pages Navigation Menu

Drumfanfare Laurentius belangeloos voor KiKa

 

Drumfanfare Laurentius zet zich dit jaar belangeloos in voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Op zaterdag 3 februari werd er een benefietavond georganiseerd voor KiKa waar de Drumfanfare zich voor in heeft gezet.

De benefietavond vond plaats in de Evenementenhal in Gorinchem, waar de ‘Taptoe voor KiKa’ vele bezoekers trekt. Verscheidene muziekkorpsen uit het gehele land presenteerden die avond belangeloos hun taptoeshow en vormden een prachtige avond uit voor de toeschouwers. De entreegelden voor de Taptoe kwamen ten goede aan Stichting KiKa. Ook de Evenementenhal werd gratis ter beschikking gesteld. Aan het eind van de avond werd een cheque uitgereikt aan de Stichting KiKa aan onze trompettist Inge, ter waarde van ruim €6.200. Een prachtig bedrag!

Drumfanfare Laurentius heeft haar bijdrage geleverd door de show ‘When Prince Becomes King’ in Gorinchem te laten klinken. Ook Theo’s Busreizen uit Voorschoten zette zich deze avond belangeloos in voor Laurentius en Stichting KiKa, door het vervoer van de muzikanten voor zijn rekening te nemen.