Concertorkest Laurentius

Dit orkest is eind 2014 opgericht en daarmee het jongste orkest van Laurentius. In eerste instantie voor oud leden van de Drumfanfare, die de combinatie muziek en marcheren te intensief vonden maar nog wel muziek willen blijven maken.
Ondertussen is de huidige bezetting van dit orkest van bijna 20 leden uitgebreid met muzikanten die geen lid zijn geweest van de Drumfanfare. In samenspraak met de leden en dirigent Nelleke de Vries wordt het repertoire bepaald. Veel muziek wordt gearrangeerd door trompettist Marc van Niel en het repertoire is afwisselend. O.a Oer Hollandse liedjes, popmuziek van Abba tot Come on over baby. Ook concertwerken zoals Concerto d’Amour en een arrangement van Pirates of the Caribbean behoren tot het repertoire. Het Concertorkest treedt zowel binnen als buiten Voorschoten op. Gedurende de kerstperiode treedt het Concertorkest op als Charles Dickens Orkest in de regio.

Is muziek maken je hobby, maar wil je niet op straat lopen? Kom dan gerust eens langs tijdens onze repetitie op dinsdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur!