Sint en de Pietenband

Muziekvereniging Laurentius kan tijdens de Sinterklaas periode verschillende acts aanbieden. Inmiddels is het ‘sinterklaas assortiment’ uitgebreid naar een succesvolle Pietenband en een eigen Sinterklaas.

Sint op Verzoek

Onze Sinterklaas is gekleed in het prachtige TV kostuum van Stefan de Walle, de huidige nationale sinterklaas. Op en top kwaliteit, dat zie je meteen! Voor zowel particulieren als ondernemers zijn de mogelijkheden reuze! Of het nu gaat om intochten, bedrijfsfeesten of huisbezoeken, wij kunnen het regelen! Uiteraard is het mogelijk om de Pietenband en Sinterklaas samen te boeken! Een onvergetelijk feest is dan gegarandeerd!

Onze Sinterklaas opereert onder de naam Sint op Verzoek. Alle informatie over onze mogelijkheden, boekingen en prachtige foto’s van onze Sinterklaas en de Pietenband, gaat u naar www.sintopverzoek.nl.

Pietenband

De Pietenband wordt jaarlijks gevormd uit muzikanten van de Drumfanfare. Deze seizoensgebonden optredens worden telkens door 17 muzikanten verzorgd. Of het nu de intocht van de Goed Heiligman per boot (uit Spanje) betreft of het muzikaal opluisteren van een koopzondag of een Sinterklaas bedrijfsfeest: dit orkest weet er telkens weer een goed verzorgd en feestelijk geheel van te maken. De bezetting van het orkest, bestaande uit diverse koperinstrumenten aangevuld met saxofoons en slagwerk, zorgt voor een goede sound. Gekleed in zeer fraaie pakken en professioneel geschminkt, weten zij de sfeer te creëren die recht doet aan die tijd van het jaar.

Video: Intocht Sinterklaas Voorschoten 22 nov. 2014